Szénné égette magát a telefonbetyár V. Naszályi Márta


Budavár párbeszédes polgármesterének nem várt gondjai akadtak a társadalmi párbeszéddel: finoman szólva is eltévesztette a házszámot, amikor egy másik kerület lakosait kezdte el hívogatni. Égő, és nem kicsit; nagyon!

Magyarázhatja a bizonyítványt... Fotó: MTI

V. Naszályi Márta le sem tagadhatná, hogy a földrajzból felmentett Karácsony Gergely párt- és elvtársa: ugyanúgy eltévedt a fővárosban, ahogyan az anno Csepel után Észak-Pesten nyomozó viccpolitikus, aki feledhetetlen pancserkodásával mémi magasságokba emelkedett. Budavár fura ura minden bizonnyal elirigyelte a cimbitől a karácsonyi komédiát, és a veszélyhelyzettől összezavarodva, annak leple alatt április 1-jei tréfának is erős bohózattal hívta föl magára a figyelmet.

Amennyiben úgy hívogatta föl egy másik kerület lakosait, hogy – mondjuk ki – eltévesztette a házszámot. Nem kicsit, nagyon! Az I. kerületiek helyett ugyanis a XVI. kerületben élőket zaklatta kéretlen jótanácsaival, miközben egyelőre semmi sem utal arra, hogy az Árpádföldet, Cinkotát, Mátyásföldet, Rákosszentmihályt és Sashalmot magába foglaló kerületre is kiterjesztette volna fennhatóságát. A digitális annexió így is sokakat megdöbbentett és felháborított.

„A napokban rögzített telefonhívást kapott több kerületi lakótársunk. A telefonban Váradinéként bemutatkozó hölgy a kerület polgármestereként arra kér mindenkit, hogy maradjon otthon. A telefonhívás valós, csak eltévedt. A hívást az I. kerületi önkormányzat polgármestere Váradiné Naszályi Márta indította. Telefonon beszéltem polgármester asszonnyal, aki nem tudja, hogyan történhetett meg, hogy a XVI. kerületiek is kaptak tőle telefonhívást. Elnézést kér, és próbál intézkedni”

– számolt be az I. kerületi női kolléga bénázásáról a XVI. kerületet vezető Kovács Péter.

Szóval nem tudja, de próbálkozik. Hogy a sportriporteri klasszikust idézzük: „jó lövés – bedobás”.

Tanulság? Úgy tűnik, a Párbeszédnél nem álltak kétszer sorba, amikor a szakértelmet és a hozzáértést osztogatták...

https://budavar.blogstar.hu/./pages/budavar/contents/blog/92839/pics/lead_800x600.jpg
Buda,Budavár,I. kerület,V. Naszályi Márta
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?